EXAMINE THIS REPORT ON οστεοπαθητικη

Examine This Report on οστεοπαθητικη

Examine This Report on οστεοπαθητικη

Blog Article

Ελευθερία Μαντζώρου, καθηγήτρια μάλαξης και φυτοθεραπείας 

Η επικοινωνία με τον θεραπευτή και η σχέση εμπιστοσύνης είναι σημαντική. Πολλές φορές έχω δει ασθενείς οι όποιοι έρχονται φοβισμένοι και όταν πάω να τους αγγίξω ή να κάνω κάποια κινητοποίηση στο σώμα τους λένε «μην με πονέσετε», γι’ αυτό και φροντίζω να προετοιμάζω τον ασθενή για τη θεραπεία.”

Τα κείμενα δεν αποτελούν μεμονωμένη και αποκλειστική μέθοδο για πρόληψη, διάγνωση, ή θεραπεία ασθενειών. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Περισσότερα εδώ!

Η αρωματοθεραπεία τέλος χρησιμοποιείται ευρέως και ως αισθητική μέθοδος βασισμένη στην δύναμη και δράση συγκεκριμένων των βοτάνων.

Παρατηρώντας τον άνθρωπο, σε σχέση με τον τόπο του, τα βιώματα του, τα συναισθήματα του και γενικά σε σχέση με το Όλον, βρέθηκα μπροστά σε μια νέα οπτική αντίληψης, η οποία με συνδέει όλο και περισσότερο με την σοφία του σύμπαντος.

“Οστεοπαθητική είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκτίμησης και θεραπείας. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στη δομή και τη μηχανική του σώματος με κύριο μέλημα να εντοπίσει περιοχές δυσλειτουργίας στο σώμα του ασθενούς. Ο οστεοπαθητικός έπειτα επεμβαίνει σε αυτές τις δομές με επιδέξιους χειρισμούς στο σώμα του, έτσι ώστε να απελευθερώσει website και να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία και την κίνηση αυτού.

Εισαγωγή στην Ανατομία και Φυσιολογία των Ζωτικών οργάνων

Οι εναλλακτικοί γιατροί που αξίζει να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους είναι οι περισσότεροι επιστήμονες που διαθέτουν τις "καθιερωμένες" γνώσεις και που έχουν στραφεί στην άσκηση μιας πιο εναλλακτικής ή ολιστικής ιατρικής.

"Χαμόγελο του Παιδιού": Μάς προβληματίζει ο θάνατος των δύο βρεφών στην Πάτρα, σε έναν χρόνο

Υπάρχει κάποιος μέσος όρος θεραπειών που κάνετε στους ασθενείς;

Με διευθνείς συνεργασίες συμβάλουμε στο μέλλον της Ρεφλεξολογίας.

Ελευθερία Μαντζώρου, καθηγήτρια μάλαξης και φυτοθεραπείας

Η πολύ γνωστή φράση “Κάνε μια παύση και μύρισε τα λουλούδια”; Μάλλον ήρθε η ώρα να την πάρουμε κυριολεκτικά, καθώς η παρουσία μας στην φύση μπορεί να μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να διαχειριστούμε και να ελαττώσουμε το στρες.

Μελάσα: Πώς τρώγεται, πώς επιδρά στον αιματοκρίτη και ποιες είναι οι παρενέργειές της

Report this page